Summa sidvisningar

onsdag 24 juni 2009

Vecka 26

Midsommar förbi.
Men nu kommer värmen jag beställt! Undrar ni varför de har lovat solsken och varmt väder hela veckan?
Det är jag som beställt det, började nämligen med semester idag!

Efter semestern så ska jag vara permiterad på obestämd tid... Funderar på lite egna grejer, en webshop bla. med roliga och nyttiga grejer som underlättar vardagen och förbättrar den, har några på G. Ska till Concordia nästa vecka! Häng med och se om ni hittar just de grejerna med STORT G som ni behövt till ert hus/trädgård!

Om någon är intresserad finns Vilde Tilde till salu tex för 140 €, leveranstid ca 1 vecka. Ska sätta in bättre bilder snart, tills det kolla på föregående inlägg.

Vi hade lite talat om att huset skulle vara skrapat och målat till midsommar och det hann vi! Förr förra veckan fick P. färdigt skrapat och förra veckan började vi måla en kväll då flickorna inte var hemma och det inte regnade. Vi hann få över halva framsidan målad och P. målad resten följande kväll. Vi hann få ett fint rött hus till midsommar!

 Nu har vi kvar att måla andra varvet, men det är inte ett så stort jobb.

Efter det så har vi mer eller mindre utsidan klar på huset! Några källarfönster har jag att skrapa, men inte mer än så. Nästa projekt blir inne att få ett golv i Wc:n på vinden. Vi har inte än fått någon offert från Elega på köket m.m! Ska ta ny raid och fråga offert från andra ställen oxå.

Vi borde börja med villa tomten i sommar... Först blir det uppröjningstalko, vi var ute i kväll med båten och fiskade utanför tomten, flickorna njöt i fulla drag! T som var rädd i fjol var en storfiskare i år och drog upp den största firren! ÅÅhh vad jag längtar efter att få en villa dit så man kan börja leva sommar liv där! Nu hade det bara växt upp en massa gräs och älgar hade varit och skitit bredvid grillplatsen vår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar