Summa sidvisningar

onsdag 3 juni 2009

Vecka 23 Den blomster tid...

Halloj.
Laddar upp lite nya projektbilder...
Huset ena sida är målad ett varv och vi har ett jätte snyggt hus nu! Ska sätta in bild vid tillfälle.
Jag hittar ju på nya projekt i rasande takt.
Trädgårdslandet börjar vara nå så när, potatisarna och löken är satta. Barnen ska vid tillfälle få så morötter, sallad, rädisor, bönor, kålrot, ärter osv.

Sandlådan har fått lite nya brädor i locket och ny färg, hittade Valtticolors utomhusvax i brunt och tänkte testa det om det även kanske går att använda på möbler, har ett Inna bord som borde slipas och behandlas. Kanske vaxen vore ett alternativ till lacken som används på många möbler??..

Av de gamla brädorna så skruvade P ihop en blomlåda som ska vara ute vid grinden, vaxade den oxå.

Jag har börjat att blåsa av ett källarfönster, pannrumsfönstret, målade beslagen med Rostex idag och grundmålade ena sidan så får se om jag skulle få det färdigt i helgen... Kom ihåg att använda en våt disktrasa på glaset så att det inte ska spricka den här gången! (har hamnat att byta glas vid något tillfälle pga av att det spruckit då man använt varmluftspistolen...:( )


Det blev oxå en sjörövarfarfar gungbräde som kommer att heta Vilde Tilde i helgen. Har i flera år funderat att göra en åt flickorna men i lördags var P efter impregnerat virke och på söndagen kapade och skruvade han ihop ställningen. Allt fungerade och passade bra, bara att vi inte hade någon 21 mm borr till rundstavarna och det var pingst så butikerna var stängda, men nu är den nästan klar, saknas några rep bara.
Vilde Tilde

Började i kväll rada ut och fundera hur vi ska sätta stenarna runt trappan, ett projekt som inte blev färdigt i fjol men som ska avslutas nu! Any Idea?? Har ett förslag...


Och så lite bilder från T:s rum... T i den klassiska Fladdermusfåtöljen från Varax med Marimekkos Pienet Kivet, och T:s säng, som Faffa och kanske andra före det har sovit i.

Och så en dålig bild ur J:s rum

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar