Summa sidvisningar

fredag 29 juli 2011

Vecka 29

Huset börjar ta form! På måndag till onsdag kom vi upp till 10 fulla varv plus lite till. Man börja se hur det kommer att bli och det blir bra! Några stockar har saknat märkning, tuschen har blekts av solen, men pga av att vi spraymålat en klick färg på varje sida kan vi se till vilken vägg den hör och med uteslutningsmetoden har det fungerat bra.
Lärdom av detta: blyertsmarkeringar håller bättre än tusch, om möjligt stansa in numret i plåten, att märka väggarna utvändigt med färg (ej invändigt!) var bra dvs en färg per sida, vi ska ju ha panel utanpå huset... Ta bra foton, printa ut dem, då kan du lätt identifiera stockarna om du ser sprickor i dem osv. Att göra golvvasorna färdigt inne i huset har varit till stor hjälp för nu har vi spikat fast bräder så vi kan gå och arbeta innifrån. Sortera stockarna, då går arbetet fortare, mycket tid går i spillo om du måste söka rätt stock.
Nu har vi utmaningar framför oss, hitills har vi klarat av själva att få upp alla stockar men nu behövs mera kraft, ställningar osv för att få upp stockarna, vi börjar komma upp på lite högre höjder.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar