Summa sidvisningar

tisdag 11 januari 2011

Vecka 2 Villabygget

Nytt år nya möjligheter. Efter en superkall December har isarna vuxit sig starka så i torsdag tog P en sväng till Nyykabi med bilen; det var upp plogat halva vägen ut, sen var det stopp... I lördags efter fredagens snöoväder lassade vi så snöskotern på kärran och han åkte ut till Långören. Allt var enligt hans utsago som vi lämnat det. MEN det som var plogat i torsdags hade drivat igen och flödvatten hade kommit upp på isen vid strandkanterna... Någon lär ska ploga igen så fort snöovädren dragit förbi så vi hoppas att vi kanske till helgen(?) kan börja köra ut lite byggmaterial.

Lade in en annons på det förträffliga Findit.fi och sökte lite delar till huset. Mail om sk plåtkakelugnar kom och lite köksinredning. Ska till Larsmo och titta på en rund pönttöuuni och en fyrkantig(!).

Någon som har golvplankor? Eller pardörrar med överljus? eller enkeldörrar, och små sidofönster passande dem? Eller varför inte en charmig köksinredning från -50 talet med överskåp som "lutar" och underskåp? Eller något annat man kan tänkas behöva???? Bjud ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar